Ett utvecklande arbete med stor frihet

Många företag pratar om utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det på riktigt. Våra chefer vill att du tar över deras arbetsuppgifter, då får de möjlighet att själva ta sig an nya uppgifter. När vi tillsammans höjer vår kompetens, skapar vi större värde för våra kunder och utvecklas samtidigt som företag.

Vi är noga med att hitta rätt människor. Vi vill ha kollegor som brinner för ekonomi, lön eller HR, men som samtidigt älskar sociala relationer med kunder och kollegor och dessutom har den tävlingsmentalitet som man behöver för att prestera som konsult.

För rätt personer, erbjuder vi ett arbete med stor frihet och eget ansvar. Vi vill möjliggöra utveckling på individens villkor. Deltid, hemarbete och tjänstledighet kan ibland vara lika viktigt som utbildningar, löneökning och delägarskap. Var sak har sin tid. Om du jobbar hos oss är det alltid du själv som väljer vad du vill prioritera nästa år.

Sök våra tjänster

Har du utbildning inom ekonomi, lönehantering eller HR och är intresserad av att arbeta hos oss? Då hittar du alla våra lediga tjänster hos vårt rekryteringsföretag Brain Competence.

Se lediga tjänster
Till Brain Competence