Arbeta med oss en månad, ett år eller halva ditt liv

Människor är olika, men några saker förenar de mest ambitiösa. Strävan att utvecklas hela karriären, önskan att göra skillnad, viljan att ta ansvar och känslan att bli rättvist belönad. Och på toppen av det - balans i livet.

Vägarna att uppnå detta är olika från person till person. Den moderna karriäristen söker sina egna unika vägar till framgång. Den enes resa är inte den andres lik. Därför måste framtidens företag erbjuda en helt annan flexibilitet när det gäller att attrahera och behålla talanger.

Vill du bli delägare, interimskonsult, samarbetspartner, hel- eller deltidsanställd? Hos oss finns alla möjligheter. Vi bygger en modern organisation där människor går före anställningsform och engagemang går före anställningsår. Vi söker dig som vill jobba mycket och dig som vill jobba lite mindre. Vi är positiva till deltid, hemarbete och tjänstledighet.

Det viktiga är att du brinner för ditt arbete när du arbetar och att du delar våra kärnvärden nedan:

Prestation & Resultat

Vi finns tack vare våra kunder och tack vare våra medarbetares strävan att varje dag skapa maximalt med kundvärde. Vi har en vision att vara bäst i Sverige på våra tjänster. Den visionen når vi enbart om varje enskild medarbetare har en stark egen drivkraft att utvecklas och att prestera på en hög nivå.

Ansvar & Proaktivitet

Varje medarbetare tar eget ansvar för sina uppgifter och dead lines och för att i god tid säga till när man behöver hjälp. Tillsammans tar vi ansvar för att möta kundernas förväntningar genom att proaktivt förbättra kvalitet och effektivitet och samtidigt förstå vad varje enskild kund behöver för att nå sina mål.

Tillit & Respekt

Vi behöver människor med olika erfarenhet och kompetenser. Alla medarbetare är lika värda och alla förtjänar respekt för den de är och för det arbete de utför. Ingen ska nå resultat på bekostnad av någon annan. Genom att lita på varandra skapar vi en trygghet som gör att alla presterar sitt bästa.

Energi & Glädje

Alla medarbetare och kunder är på Brain av fri vilja. Man ska välja oss för att det ger positiv energi och bidrar till glädje i arbetet. Ett möte eller samtal med någon av oss ska vara lustfyllt, något som inspirerar och ger kraft. Vårt kontor ska vara en plats där det är roligt att vara. Alla har ett ansvar att bidra till det.

Kommunikation & Tillgänglighet

Arbete med människor blir alltid bättre om vi pratar med varandra - ställer en extra fråga, förtydligar vad vi menar och uttrycker oss på ett vänligt sätt. Dialog är nyckeln, men det förutsätter tillgänglighet. Det ska vara lätt att få tag på oss och vi ska vara snabba att svara både kunder och kollegor.